Toppserien Hettegenser I

kr 699,00

Produktnummer: 100061118-1 Kategorier: ,

Toppserien Hettegenser I har et lite TS-skjold trykket på venstre bryst og et stort TS-skjold på ryggen. Et perfekt plagg for bruk på fritiden, når du bare skal slappe av hjemme eller på vei til og fra trening. Kombiner den med den stilige og matchende Toppserien joggebuksen for et komplett og antrekk.

med denne hettegenseren i garderoben får du et allsidig plagg med et tidløst design og en rekke praktiske funksjoner. Perfekt til enhver fritidspreget anledning. Hettegenseren har en klassisk kengurulomme foran, perfekt for å varme hendene eller oppbevare små nødvendigheter når du er på farten. Den flate snøringen med broderte hemper skaper en fin detalj og en justerbar passform rundt hetten. Ermene og linningen er laget av samme tekstil som hettegenseren, noe som gir en sømløs overgang og en ren finish.

De detaljerte sømmene på ermene legger til et snev av stil og individualitet, som sammen med det overlappende designet av hetten i halsen bidrar til å skille denne fra de fleste andre hettegensere.

Materialblandingen av 60% bomull og 40% polyester gir en optimal balanse mellom komfort og holdbarhet. Den ikke-børstede kvaliteten på 280 gsm er perfekt for å holde deg varm uten å føles for tung eller tykk. Uansett om det er for en avslappet dag hjemme eller en tur ut med venner, vil denne hettegenseren være ditt go-to valg for komfort og stil.

Størrelsestabell

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Lavendel/Hvit, Opal/Hvit, Vintage Hvit/Hvit

Størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL