Toppserien Player T-skjorte

kr 299,00kr 399,00

Produktnummer: 100060427-1 Kategorier: ,

Toppserien Player t-skjorte en hyllest av deg! Supporteren av jente- og kvinnefotball – den 12 spilleren på laget. Trykket med grønt TS-skjold på brystet og stor Toppserien logo og nummer 12 på ryggen. Dette en t-skjorte du kan bære med stolthet uansett hvilket lag du heier på. Du kan også få den levert trykket med ditt egen navn under spillernummeret.

Vår tekniske t-skjorte med korte ermer er et miljøvennlig plagg laget av resirkulert CONTROL-DRY polyester og skapt for at du skal kunne maks på trening. T-skjorten er designet for å gi deg både komfort og funksjonalitet under alle typer aktiviteter - på banen og tribunen. Med rund hals og matchende dekkede sømmer gir denne t-skjorten en behagelig passform og et stilrent utseende. Den er produsert av en blanding av 50% resirkulert polyester og 50% polyester med interlock-konstruksjon som gir både holdbarhet og gode pustende og fuktførende egenskaper. T-skjorten har et ECO-logo-merke på ermet, som symboliserer vårt engasjement for miljøbevissthet og bærekraft.

Med CONTROL-DRY-teknologi er denne t-skjorten optimalisert for fukttransport og temperaturregulering, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel under trening og andre aktiviteter. Modellen er også tilgjengelig i barnestørrelser slik at hele familien kan nyte fordelene med denne miljøvennlige og tekniske t-skjorten. Uansett om du trener, reiser eller bare slapper av hjemme, vil denne t-skjorten være ditt go-to valg for både stil og ytelse.

Størrelsestabell

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Dimensjoner 30 × 25 × 1 cm
Farge

Lilla/Hvit

Størrelse

4 år, 8 år, 12 år, 16 år, S, M, L, XL, 2XL