Toppserien Joggebukse

kr 499,00

Produktnummer: 100061180-1 Kategorier: ,

Toppserien joggebukse kan du bruke alene eller utnytte den perfekte matchen til Toppserien Hoodie I og Toppserien Hoodie II og få et helt nytt antrekk. Buksen er trykket med lite TS-skjold på høyre ben og er perfekt å bruke til og fra trening, på fritiden eller når du bare skal nyte en avslappende dag hjemme.

Disse joggebuksene byr på en perfekt blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning hvor du bare skal slappe av og nyte livet. Passformen og lange ben med mansjetter gir et klassisk utseende som samtidig er både moderne og tidløst. Med justerbar elastisk linning med snøring er det enkelt å tilpasse passformen etter dine behov, slik at du kan være komfortabel hele dagen.

I sidelommene kan du enten putte hendene eller bruke dem til å oppbevare mobilen, nøkler, bankkort eller andre viktige eiendeler når du er på farten. Materialblandingen av 60% bomull og 40% polyester gir en perfekt balanse mellom komfort og holdbarhet. Den ikke-børstede kvaliteten på 280 gsm er myk og behagelig mot huden, samtidig som den er slitesterk og holder godt på både passform og farge. Enten du bruker dem til avslapping hjemme, en tur ut eller til og med til lette treningsøkter, vil disse buksene være et komfortabelt plagg. Med et enkelt design og funksjonelle egenskaper er de et allsidig tillegg til garderoben din som du vil sette pris på i lang tid.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Lavendel/Hvit, Opal/Hvit, Vintage Hvit/Hvit, Vintage Hvit/Lilla

Størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL