She Can Play Collegegenser I

kr 499,00kr 599,00

Produktnummer: 100061070-5 Kategorier: ,

Denne She Can Play collegegenseren er en hyllest til alle fotballjenter! Trykket med et lite TS-skjold på brystet samt lite TS-skjold og stort She Can Play merke på ryggen. Genseren er tilgjengelig i størrelser for både voksne og barn og de flott fargekombinasjonene lyserosa/lilla, sky-blå/hvit og vinatge hvit/lilla.

I denne collegegenseren får du et tidløst plagg som passer perfekt til enhver anledning. Laget med fokus på komfort og stil, har genseren en klassisk design med elastisk ribb i halsen, ermene og i linningen. Dette gir en behagelig passform som holder seg godt over tid. Forsterkede sømmer i halsen gir ekstra holdbarhet og stabilitet, slik at genseren kan brukes igjen og igjen uten å miste formen.

Materialblandingen av 50% bomull og 50% polyester gir en myk og behagelig følelse mot huden, samtidig som den er slitesterk og enkel å vedlikeholde. Den børstede fleece-overflaten på 280 gsm gir ekstra varme og komfort, perfekt for kjølige dager eller kvelder. Uansett om det er for avslappet hverdagsbruk eller som en del av et sporty antrekk, vil denne collegegenseren være en pålitelig følgesvenn som kombinerer stil og funksjonalitet på en elegant måte.

Størrelsestabell

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Lyserosa/Lilla, Sky/Hvit, Vintage Hvit/Lilla

Størrelse

7-8 år, 9-10 år, 11-12 år, S, M, L, XL, 2XL