She Can Play Hettegenser I

kr 699,00

Produktnummer: 100061118-3 Kategorier: ,

Denne She Can Play hettegenseren er perfekt for bruk på fritiden, til og fra trening eller når du bare skal slappe av. Det lille TS-skjoldet på venstre bryst gjør ikke all verden ut av seg, men det store SHE CAN PLAY trykket er mer bare ord – det er et statement og en hyllest til alle jenter og kvinner som heier på, følger, deltar i og spiller fotball. Bruk den alene eller sammen med den matchende Toppserien joggebuksen for et komplett og elegant fritidsantrekk.

Dette er et allsidig plagg med et tidløst design og flere praktiske funksjoner. Perfekt til enhver fritidspreget anledning. Hettegenseren har en klassisk kengurulomme foran, perfekt for å varme hendene eller oppbevare små nødvendigheter når du er på farten. Den flate snøringen med broderte hemper er en fin detalj og en justerbar passform rundt hetten. Ermene og linningen er laget av samme tekstil som hettegenseren, noe som gir en sømløs overgang og en ren finish.

De detaljerte sømmene på ermene legger til et snev av stil og individualitet, som sammen med det overlappende designet av hetten i halsen bidrar til å skille denne fra de fleste andre hettegensere. Materialblandingen av 60% bomull og 40% polyester gir en optimal balanse mellom komfort og holdbarhet. Den ikke-børstede kvaliteten på 280 gsm er perfekt for å holde deg varm uten å føles for tung eller tykk. Uansett om det er for en avslappet dag hjemme, til og fra trening eller en tur ut med venner, vil denne hettegenseren være ditt go-to valg for komfort og stil.

Størrelsestabell

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Lavendel/Hvit, Opal/Hvit, Vintage Hvit/Rosa

Størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL