Toppserien Collegegenser

kr 499,00kr 599,00

Produktnummer: 100061070-1 Kategorier: ,

Denne klassiske Toppserien collegegenseren er trykket med et lite TS-skjold på brystet og et stor TS-skjold på ryggen. Modellen kommer i størrelser for både voksne og barn og fire flotte fargekombinasjoner. Den varme og spreke lyserosa modellen med hvite eller lilla trykk, en stilren og elegant sky-blå med hvite trykk eller en moderne vintage hvit med lilla trykk. Velg den stilen som matcher deg.

Denne collegegenseren er et tidløst plagg som passer perfekt til enhver anledning. Laget med fokus på komfort og stil, har genseren en klassisk design med elastisk ribb i halsen, ermene og i linningen. Dette gir en behagelig passform som holder seg godt over tid. Forsterkede sømmer i halsen gir ekstra holdbarhet og stabilitet, slik at genseren kan brukes igjen og igjen uten å miste formen.

Materialblandingen av 50% bomull og 50% polyester skaper en myk og behagelig følelse mot huden, samtidig som den er slitesterk og enkel å vedlikeholde. Den børstede fleece-overflaten på 280 gsm gir ekstra varme og komfort, perfekt for kjølige dager eller kvelder. Uansett om det er for avslappet hverdagsbruk eller som en del av et sporty antrekk, vil denne collegegenseren være en pålitelig følgesvenn som kombinerer stil og funksjonalitet på en elegant måte.

Størrelsestabell

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 35 × 30 × 3 cm
Farge

Lyserosa/Hvit, Lyserosa/Lilla, Sky/Hvit, Vintage Hvit/Lilla

Størrelse

7-8 år, 9-10 år, 11-12 år, S, M, L, XL, 2XL