Toppserien Drikkeflaske

kr 299,00

Produktnummer: 100064125-1 Kategorier: ,

Toppserien drikkeflaske i rustfritt stål er tilgjengelig i hvit med lilla Toppserien logo og rosa med hvit Toppserien logo.

Denne drikkeflasken er en pålitelig og stilfull følgesvenn for alle dine hydreringsbehov. Laget av holdbar 304 rustfritt stål med en matt finish, har den ikke bare et elegant utseende, men også en robust konstruksjon som varer lenge. Med en kapasitet på 790 ml, har denne flasken nok plass til å holde deg hydrert gjennom hele dagen, enten du er på skolen, jobb, trening eller på farten.

Skrulokket matcher flaskens kropp, og gir et sømløst utseende samtidig som det sikrer en tett og sikker forsegling uten drypp og lekkasjer. Flasken er tilgjengelig i flere matte farger, slik at du kan velge den som passer din personlige stil best. Enten du foretrekker en subtil nyanse eller en dristigere farge, er det mulig å oppnå et unikt design som passer dine preferanser. Den rustfrie stålmaterialet sikrer at drikkeflasken er lett å rengjøre og vedlikeholde, samtidig som det garanterer langvarig bruk uten å påvirke smaken på innholdet.

Den praktiske anti-drypp-funksjonen sikrer at du kan nyte drikkene dine uten å bekymre deg for søl. Drikkeflasken leveres i en elegant designeske, noe som gjør den til en flott gaveidé til venner, familie eller kolleger. Enten det er til deg selv eller som en gave til noen spesielle, vil denne drikkeflasken være en praktisk og stilig tillegg til hverdagen din.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Dimensjoner 30 × 8 × 8 cm
Farge

Hvit/Lilla, Rosa/Hvit